Over ons

IMG_7464IMG_7464b

Wij zijn Peter en Ellen Welten, we komen uit Oss, Nederland. Hier, in de prachtige Eifel is rust, ruimte en veel natuur. Dat misten we in Nederland, maar hier kunnen wij dat onze vakantiegangers ruimschoots bieden.

Ons vakantiehuis heeft plaats voor 2 tot 9 volwassenen. Na een verbouwing, komt ook op de benedenverdieping een vakantiehuis vrij (inmiddels 2 kamers klaar) en is er plaats voor nog eens 2 personen.

Peter, van huis uit elektronicus, werkte nog gedurende 8 jaren nadat we in de Eifel kwamen wonen in Nederland als IPR manager, Research-lead, IT architect en afdelingsmanager, maar inmiddels is hij met pensioen.

Aangezien kunst een van haar twee passies is, gaf Ellen in Niedereich cursussen in beeldhouwen, boetseren en tekenen/schilderen. Door drukte op andere gebieden heeft ze dat af moeten haken. Ook is er een beeldentuin waar haar eigen beelden, en ook sculpturen van collega’s, in geëxposeerd worden. Het vakantiehuis kijkt hierop uit en heet daarom ook SKULPTURENBLICK. Voor de gasten is het erg leuk om hier rond te wandelen.

Ellen’s andere grote passie is paarden. Zo staan hier twee Quarter Horses en 1 American Paint Horse. Ellen reed hiermee internationale wedstrijden. Ze plant nog steeds een terugkeer in de wedstrijdsport.

Ook maakt Ellen prijzen voor lokale, nationale en internationale paardrijd- en hondenwedstrijden. Als je in google op haar naam zoekt kun je zien hoe die prijzen er uit zien (meestal paarden natuurlijk).

Peter en Ellen werken in de weekenden samen aan het voltooien van de accommodatie voor de paarden, de tuin en het vakantiehuis. De bovenwoning is al klaar en wordt al regelmatig verhuurd. Inmiddels met 2 extra kamers op de begane grond. Het feit dat verschillende gasten al weer eens terug zijn geweest zegt genoeg.

Kom eens vakantie houden in Niedereich bij Gerolstein en geniet net als wij van het uitzicht, de gezonde lucht en het ultieme vakantiegevoel. Ellen en Peter hebben het al ontdekt en willen deze ervaring graag delen. Bekijk onze tarieven en boek uw verblijf op deze pagina.

Meer weten over ons en wat wij doen? Via de link-pagina kun je onze persoonlijke websites bekijken.