Over ons

IMG_7464IMG_7464b

Wij zijn Peter en Ellen Welten, we komen uit Oss, Nederland. Hier, in de prachtige Eifel is rust, ruimte en veel natuur. Dat misten we in Nederland, maar hier kunnen wij dat onze vakantiegangers ruimschoots bieden.

Ons vakantiehuis heeft plaats voor 2 tot 9 volwassenen. Na een verbouwing, komt ook op de benedenverdieping een vakantiehuis vrij (inmiddels 1 kamer klaar) en is er plaats voor nog eens 2 personen.

Peter, van huis uit elektronicus, werkt nog regelmatig in Nederland als IPR manager, Researchlead en IT architect.

Aangezien kunst een van haar twee passies is, geeft Ellen in Niedereich cursussen in beeldhouwen, boetseren en tekenen/schilderen. Ook is er een beeldentuin in aanleg waar haar eigen beelden, en ook sculpturen van collega’s, in geëxposeerd gaan worden. Het vakantiehuis kijkt hierop uit en heet daarom ook SKULPTURENBLICK. Voor de gasten is het erg leuk om hier rond te wandelen.

Ellen’s andere grote passie is paarden. Zo staan hier twee Quarter Horses en twee American Paint Horses. Ellen rijdt hiermee ook internationale wedstrijden.

Peter en Ellen werken in de weekenden samen aan het voltooien van de accommodatie voor de paarden, de tuin en het vakantiehuis. De bovenwoning is al klaar en wordt al regelmatig verhuurd. Het feit dat verschillende gasten al weer eens terug zijn geweest zegt genoeg.

Kom eens vakantie houden in Niedereich en geniet net als wij van het uitzicht, de gezonde lucht en het ultieme vakantiegevoel. Ellen en Peter hebben het al ontdekt en willen deze ervaring graag delen. Bekijk onze tarieven en boek uw verblijf op deze pagina.

Meer weten over ons en wat wij doen? Via de link-pagina kun je onze persoonlijke websites bekijken.